Meer resultaten voor soul band

soul band
soul band
Over welk feest of gelegenheid gaat het? U organiseert een stijlvolle party waarbij live music hét sfeerelement moet worden? Misschien droomt u van een echte party band? U gaat trouwen en wil enkel de beste live muziek op het juiste moment tijdens Uw trouwfeest huwelijksviering of bruiloft? Wij als beroepsmuzikanten en DJs maken een stijlvolle brug tussen mens en muziek waarbij onze live band vanuit de diplomatie en respect naar de aanwezigen het beste van zichzelf geeft. U kan onze muziek live beluisteren hier op deze website De meeste mensen nemen vooral ook even vrijblijvend telefonisch contact of komen langs in ons kantoor te Deurne-Antwerpen. Alvast een bijzonder feest toegewenst vanwege de medewerkers van DSO MUSIC!
soul band
Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. Elke Taelman wordt Ellis. The show must go on ook op Uw affiche in 2017. boek nu een warme akoestische Gene Thomas. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken.
BAND Soul Vamp.
De band Soul Vamp heeft een voorkeur voor de pure en ongepolijste sound van Stax en Motown uit de jaren 60 en 70. Ze spelen voornamelijk uptempo en hip shakin repertoire met tussendoor een enkele ballad. Nummers van Etta James James Brown en Aretha Franklin zijn favoriet maar ook niet alledaagse pareltjes Bobby Byrd Sharon Jones en nieuwere liedjes zoals van Amy Winehouse en Selah Sue op de authentieke Soul Vamp manier! Ik ben opgegroeid met soul en funk. Klik hier om lid te worden
mini lening
Soulband discoband partyband de ultime feestband van Nederland!
voor jong en oud! Bent u op zoek naar een swingende groovy soul band dan is de band Nightwind featuring de Jeffry Staten Island band voor u de juiste soulband voor een swingend feest of evenement. Met Nightwind als onderdeel van de Staten Island band haalt u internationale allure in huis. Een stel top muzikanten en 3 geweldige zangeressen in samenzang met Jeffrey nemen u mee op een muzikale reis met swoele soul muziek en swingende dansce-classic uit de jaren 80 maar ook met de actuele soul/disco hits. Heeft u een bedrijfsevent met b.v.b. veel Engelstalige gasten dan is de Staten Islandband ideaal omdat omdat Jeffrey van oorsprong uit de Amerika komt.
schilder gezocht
Soulbrothers.
call optie
Professionele Soul band Een swingende keuze! Feelings-band.nl.
Feelings is een veelzijdige band met een divers repertoire in soul en daarom inzetbaar als Soul band. Met de meeste bekende hits uit de beginjaren van Soul tot de nummers van nu. Onze Soul band heeft het allemaal in huis om een onvergetelijke avond aan muziek neer te zetten. Door te kiezen voor Feelings als uw Soul band krijgt u een muziek vullende avond. Bij ons zit een allround DJ al in de prijs en show inbegrepen. Hierdoor kunnen uw gasten in de pauzes van de band nog steeds kunnen genieten van de beste soul muziek en andere hits.
huislift
Jazz blues of soul band boeken GigWorld entertainment.
Jazz blues of soul band boeken. Een goede jazz blues of soul band op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een jazz blues of soul band boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest privé feest bruiloft op openbaar evenement. Een jazz blues of soul band boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau GigWorld dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van een jazz blues of soul band voor uw evenement.
restaurant breda
Nieuwe Nederlandse soul.
De band heeft een passie voor de groove en dat komt tot uiting in de met zorg gemaakte eigen composities. USB speelt ook juweeltjes van covers van onbekendere artiesten als Sharon Jones Bernhoft Tristan en Allen Stone en is er ruimte voor eigen bewerkingen van tracks van bekendere artiesten zoals Selah Sue Beyoncé en Michael Jackson. Afhankelijk van gelegenheid locatie en beschikbaarheid komt USB met één of twee backing vocals.
aeg vaatwasser
Coverband Limburg No Time Allround coverband Soulband.
Voor een volledige all-in prijs neem vrijblijvend contact op met No Time Coverband uit Limburg. Soul Party San Lanaco Lanaken. 17 jun 2030 1200 Soul Party San Lanaco Lanaken Soul Party San Lanaco Met No Time Soulband. Datum 17 juni 2017 Locatie Party Centrum San Lanaco. Datum 17 juni 2017. Locatie Party Centrum San Lanaco. Lepelvormweg 47 3620 Lanaken. Nijmeegse vierdaagse met No Time. 21 jul 1400 1700 Nijmeegse vierdaagse met No Time. Datum 21 juli 2017 Locatie Nijmegen Meer informatie volgt! Datum 21 juli 2017.
anti nekpijn kussen
About Soul Avenue.
Soul Avenue is a new party coverband founded in 2014 by Thomas Desimpelaere and coming from the Kortrijk region. The repertory consists of soul music dating from the eighties Chic Michael Jackson James Brown Prince. and contemporary dance music Rihanna Calvin Harris Avicii Beyonce Bruno Mars Pharell Williams Flo Rida. The band has been performing in disco's on private parties corporate events festivals and many other occasions. If you want to book the band or get more information please fill in the form on the contact page. Soul Avenue is een nieuwe party coverband opgericht in 2014 door Thomas Desimpelaere met leden afkomstig uit regio Kortrijk.
phone repair amsterdam
Home Soulband Turnback.
Van James Brown tot Stevie Wonder. Turnback is groovy funky and oh so fine! Soulband TURNBACK sinds 2003 is een tienkoppige coverband waarbij het accent ligt op de Soul. Wij spelen ook de hits uit de disco funk en pop! Als de muziek maar een lekkere groove heeft en mee kan bouwen aan een mooi feest dan prijkt het op ons repertoire. De muziekkeuze en de stuk voor stuk goede muzikanten zorgen ervoor dat Soulband Turnback een echt vette gezellige maar vooral ook een goéde soulband is. De Apostel Kermis Weert. 24 september 2017 2200. Buulse Proms 2017 Budel. 20 oktober 2017 2000. Buulse Proms 2017 Budel.
https://www.efs37.fr/pages/tarif-formules-et-accessoires/nettoyage-de-tombes-sur-toute-la-france/
Innersoul Swingende soulband uit Eindhoven.
Meer informatie of boekingen. Telefoon Erik 06 11 801 999.
https://reparerdisquedur.com/
Soulvision de partyband voor soul disco en funk op uw evenement.
Onze setlist van covers is een mengeling van soul disco en funk klassiekers. Alle nummers worden in een Soulvision kleedje gestoken wat resulteert in een waar feest. Ons streefdoel is om telkens voor een unieke ervaring te zorgen. Bij onze optredens wordt de nadruk op party gelegd mensen aan het dansen krijgen. Af en toe wordt er wel tijd gemaakt voor een ingetogen nummer dat u ongetwijfeld niet onberoerd zal laten. Onze muzikanten doen er alles aan om de avond naar een hoger niveau te brengen. Maak uw evenement onvergetelijk en neem nu contact op met Soulvision.
http://www.dstvinstallersjoburg.co.za/
Soul band huren? U kunt hier de beste soul coverband boeken voor uw feest.
Al onze bands zijn geselecteerd op kwaliteit ervaring en uitstraling. Bekijk hier de opties. 80's / 90's DJ. Trance DJ / Dance DJ. EDM / House / Club / Electro DJ.
cortina

Contacteer ons