Resultaten voor rock coverband

rock coverband
rock coverband
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
vlaamse artiesten boeken
Coverbands: Belgi, Nederland, muziekgenres.
Home Alfabet Categorien Link aanmelden Link wijzigen Adverteren Pagina beheren Login Contact. A Kiss Co. Coverband Ritm Stix. Allround coverband Unit Five. Big in Belgium. Bliss 80s coverband. Bogus Full Coverband. C4 Rock Covers. Coverband Rock Circus. Coverband Strawberry Jam.
goochelaar
De Directie Allround Pop en Rock coverband.
All-round Pop en Rock Coverband. Energiek, professioneel, swingend, enthousiast en spetterend! Nieuws van De Directie. VIEW ALL NOTES. Hoooooor ze zingen! by monia Dec 19, 2014 0 comments. Regels van De Directie? by monia Dec 12, 2014 0 comments. by monia Nov 10, 2014 0 comments.
huislift
Coverband Creep, beste Belgische cover band.
De beste Belgische rock coverband. Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith, Deep Purple, The Police, MuseFoo, Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring.
SEO Page Optimizer France
The Breezze, rock covergroep uit Oudenaarde.
Met de ongelooflijk aanstekelijke energie van onze zangeres en onze zanger is het publiek in no-time één bewegende massa geworden. Kortom, The Breezze is niet zomaar een doorsnee coverband maar een geoliede Pop Rock Express die jullie festival, evenement, privéfeest, een onvergetelijke meerwaarde geeft!
Keyboost Vlaanderen
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Rock" Classics" Coverband. U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.
dstv installation johannesburg
Toekomstige evenementen Doolse Donderdagen rock coverband F.
Skip to content. rock coverband F. Kasteel Ter Dolen. Eikendreef 21, Houthalen-Helchteren., Rockband F bestaat al jaren en is samengesteld uit ervaren muzikanten die gedreven door hun onderlinge vriendschap een live-performance geven die je allicht niet snel zal vergeten! Vind ik leuk.
Rock Coverband Shadowplay.
Bij een optreden van Shadowplay zul je merken dat er vooral classic rock langs komt, afgewisseld met meer recenter rockwerk. De band is ondertussen ook al classic geworden met al zeker 20 jaar ervaring, sinds de oprichting van de band eind jaren 90.
coverband LOW BUDGET bio.
De roots van de groep gaan terug tot in 1993. Drie van de oorspronkelijke leden, gitarist Philippe Vandekendelaere, bassist Willy Oosterlinck en drummer Dirk Reynaert worden aangevuld met Joan Schotte op keyboard en Hammond en de talentvolle zangeressen Petra Van Wildemeersch en Tanja Smit.

No Age is een 6-koppige pop/rock coverband met thuisbasis in het West-Vlaamse Deerlijk. Wij brengen u een krachtige en stomende set van de mooiste rockcovers van de voorbije jaren tot heden. Meeslepend, rauw en ambiance verzekerd op fuifjes, feestjes, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, aperitiefconcert, BBQ party.
Coverband DUST.
Op zoek naar een stevige Rockcoverband.contacteer dan Rockcoverband DUST Wij zijn een coverband uit W-Vlaanderen en brengen de grootste hits van 1975 tot heden, van Amy Mc Donald tot Metallica. Wij treden op met eigen zeer prof PA aan zeer democratische prijzen! De door u gekozen coverband speelt covers van het genre: Rock Rock Roll Alles.
De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
C4 is in de eerste plaats een live groep die zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit. Met onze roots in het Leuvense amuseren we ons op het podium en proberen dat gevoel dan ook op onze gasten over te brengen.
Home DUST.
U hoeft NIET te zorgen voor licht, U hoeft OOK NIET te zorgen voor P.A. DAT HEBBEN WIJ ALLEMAAL MEE! Aan U de keuzeEen ding staat vastHet wordt een REUZE FUIF waar men nog geruime tijd zal over spreken! Nog vragen, of zie je de ROCK COVERBAND DUST wel zitten?

Contacteer ons