Zoeken naar bands jaren 80

bands jaren 80
bands jaren 80
Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is. Zij brengen 3uur live muziek met als kers op de taart een geweldige dansset van 1 uur gevolgd door opbouwend discobarwerk op topniveau.
bands jaren 80
Bruiloft bands GiGA.
In de jaren 80 van de vorige eeuw kwamen de voltallige bruiloft bands zoals GiGA op. Tijdens de jaren 90 werd het aanbod van bruiloft bands en duos aangevuld met djs. Op dit moment zijn er niet veel duos meer.
Jaren 80 Band.
Muziekburo.nl is een samenwerking van uitstekende bands en artiesten die optredens verzorgen in Nederland en België. Het bureau is in 1996 opgericht door Thijs Verwer, zelf ook muzikant, en is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in akoestische muziek van zeer goede kwaliteit.
Bands promotieavond L.Lukassen jaren 80 YouTube.
Zanger Tonnie Het lag aan het café Duration: 327. by Robert Rtv 19724, views. Kleine Vogel Popeye Duration: 318. by Popeye Kamper 2814, views. Bands promo LLukasen jaren 80 Ascot Showband Duration: 649. by tonnie Vogel 152 views. HutsPop 2011 Diverse bandjes deel 1.
Dj Vinyl en Rock Classics en mode uit de 70s, 80s en 90s. Dj Vinyl jaren 60, 70, 80 en 90 drive in show.
Bands die het nu 20 jaar later nog steeds goed doen in de hitlijsten. 70s Rock Classic Ike Tina. Rock classics 70s. Jaren 70 en 80 Rock Classics. Rock classics 80s. Rock the 90s. Disco jaren 70 en 80 Top-50.
Belangrijke vrouwenstemmen van de jaren 80 The Legacy Of Music.
Al snel werd de Nina Hagen Band opgericht. Deze werd na 2 succesvolle platen ontbonden en Hagen begon een solo-carriere die vooral in de jaren 80 tot volle zalen en hits leidde. Nog meer vrouwenstemmen uit de jaren 80.: Belinda Carlisle The Go Gos.
13 Nederlandse groepen die succesvol waren in Amerika The Legacy Of Music.
Gitarist Adje Vandenberg stapte in 1987 over naar de Amerikaanse band Whitesnake. en bleef bij de band tot 1999. Urban Dance Squad s Deeper Shade of Soul piekte op nummer 21. Hun mix van rock, funk, soul en hip hop inspireerde bands als Rage Against The Machine. Door ruzie met hun Amerikaanse platenlabel kwam de Amerikaanse carriere niet verder van de grond. Candy Dulfer werd eind jaren 80 uitgenodigd door Dave Stewart Eurythmics om mee te werken aan nummers voor de soundtrack van de Nederlandse film De Kassière.
About Soul Avenue.
Soul Avenue is een nieuwe party coverband, opgericht in 2014 door Thomas Desimpelaere met leden afkomstig uit regio Kortrijk. Repertoire van de band bestaat uit soul muziek van de jaren 80 Chic, Michael Jackson, James Brown, Prince, aangevuld met hedendaagse Engelstalige dansmuziek Rihanna, Calvin Harris, Avicii, Beyonce, Bruno Mars, Pharell Williams, Flo Rida., De band verzorgt optredens in discotheken, privé aangelegenheden, recepties, festivals en tal van andere evenementen. Indien u de band wil boeken of meer informatie wenst, gelieve dan het formulier op de contactpagina in te vullen. Jeffrey Jefferson is the artist name of Jeffrey Bearelle, coming from Ingelmunster. Jeffrey is a Bboy/rapper who has been giving breakdance and song workshops for several years. He has been singing with different bands, performing mainly own compositions.
Jaren 80 Band.
Muziekburo.nl is een samenwerking van uitstekende bands en artiesten die optredens verzorgen in Nederland en België. Het bureau is in 1996 opgericht door Thijs Verwer, zelf ook muzikant, en is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in akoestische muziek van zeer goede kwaliteit.
Faute Bendt Foute coverband bij uitstek: jaren 70, 80 en 90 muziek Faute Bendt.
Wat is de Faute Bendt? De Faute Bendt is een foute coverband met een stel kwaliteitsmuzikanten los gelaten op alle faute liedjes die in ieders muzikaal woordenboek staan. Een reeks medleys, songs uit de jaren 70, 80 en 90 en een feestje dat als een felgekleurde, stoom afblazende trein door de zaal raast.
80's' Alive Coverband.
Niet alleen worden alle grote hits uit de jaren 80 door onze band gespeeld, ook tussen de sets door blijft de sfeer uit de 80'er' jaren behouden door de vakkundig uitgekozen pauzemuziek.Wij staan voor een avond onvervalst sentiment met een hoog Kennen jullie deze nog" gehalte.
Top 10 beste rockbands ooit.
Tegenwoordig kan een naam als Radiohead er ook gewoon bij, al 20 jaar vernieuwend, heeft met ok computer dé plaat van de jaren negentig gemaakt maar is in de jaren daarna nog beter en gevarieerder geworden. Reageer op deze reactie. Dick 02/05/2016 at 329: pm. Tja, Led Zeppelin duizenden fans over de hele wereld. Beetje magertjes, miljoenen is beter op zn plaats. En Stones op zeven? Reageer op deze reactie. Ralph d 07/05/2016 at 127: pm. Kijk eens naar Skillet, die band is de beste band van Amerika! dit is geen grapje. Reageer op deze reactie. honden neuker 04/04/2017 at 835: pm. ik vind dat nirvana, ac dc, guns n roses en Metallica niet in de top 10 bands horen mischien wel op een top 100 en ben ik de enige of is het best duidelijk dat led zeppelin op nummer 3 hoort.
Back to the 90's: dit waren toen onze favoriete boybands.
Voorlopers in de jaren 60 waren onder andere The Jackson Five en The Monkees, terwijl de jaren 70 en 80 boybands zoals de Raspberries en A-ha voortbrachten. Op het einde jaren 80 kwam daar nog de New Kids on the Block bij, die ook in de jaren 90 nog hits scoorde zoals Step by Step en Baby I Believe in You.

Contacteer ons