Op zoek naar nederlandstalige coverband?

nederlandstalige coverband
nederlandstalige coverband
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
nederlandstalige coverband
BuitenBereik Nederlandstalige coverband 2dehands.be.
Artiesten / Bands Conditie. Een nieuw jaar een nieuw begin. We wensen jou en je gezin op de eerste plaats een jaar in goede gezondheid. We hopen dat 2017 het beste met jullie voorheeft. Verder willen wij dat 2017 ook voor jou een jaar mag worden waar muziek in zit. En waarom zou dat geen muziek onder de vorm van Nederlandstalige ambiance mogen zijn?
nederlandstalige coverband
madlee.be.
zanger nederlandstalig
Op Losse Schroeven.
Nederlandstalige hits van vroeger en nu in een eigen kleedje brengt. Nederlandstalige hits van vroeger en nu in een aangepast kleedje samengebundeld in een twee uur durende show. Pop Rock Kleinkunst en meezingers van bands zoals Noordkaap Frank Boeyen Groep Boudewijn De Groot jan De Wilde De Kreuners Gorky Raymond vh Groenewoud Clouseau enz. allemaal passeren ze de revue! Door de wol geverfde muzikanten een nachtegaal in de achtergrond en een prettig gestoorde frontman maken van deze band een pittige combinatie. Pret en ambiance verzekerd! Als u OLS loslaat op uw publiek wordt blijven stilstaan en niet meezingen wel echt moeilijk.
leuke karaoke liedjes
De Beste Coverbands.
Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Een groots opgezette band met blazerssectie! 10 man zorgt voor een wervelende show dmv een grote reeks medleys en hits achter elkaar schitterende kostuums een prachtig decor.
nederlandstalige artiesten
coverband coverband belgie nederlandstalige coverband.
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen.
nederlandstalige artiesten
Home.
Maatvol is een energieke nederlandstalige coverband en bestaat uit vijf ervaren muzikanten. Je kunt hier alle informatie vinden over onze band de bandleden onze muziek en nog veel meer. Wij komen uit Utrecht en omgeving en zijn sinds 2013 actief. Ons repertoire bestaat uit de allerbeste nederlandse pop en rock nummers van de afgelopen decennia aangevuld met recente hits. Een feest van herkenning voor jong en oud. Maatvol speelt groots op festivals intiem in de kroeg en zelfs akoestisch maar altijd krijgt het publiek dé ultieme Nederpop-beleving.
nederlandstalige zangers
Coverbands.
reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden prijs 750 boek deze band! Nederlands Engels Italiaans Spaans. Sky coverband de coverband voor al je events bij ons moet je zeker zijn als je live muziek zoekt voor op je huwelijk verjaardagsfeest huwelijksmis trouwfeest kinderverjaardagsfeestje festival receptie. aangevuld met een dj-set als dit gewenst is. reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden prijs op aanvraag boek deze band! Genre Alles behalve Soul. Coverband onder de leiding van de Drie Masters of Ceremony Charel Van Domburg Vincent Goeminne Wim Soutaer. reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden prijs op aanvraag boek deze band!
zanger inhuren
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband. Esther Sels Ritm Stix. Podia plus retro lampen. Coverband Ritm Stix is de ultieme interactieve liveband.
Liedjes bruiloft
BuitenBereik.
100% feest in je eigen taal Meer weten? Voor iedereen die van ambiance houdt. Buitenbereik is een stevige groep die zich heeft toegelegd op Nederlandstalige muziek. We stonden op podia van Achel tot Anderlecht en van Zulte tot Zolder. Geen afstand is ons te groot om een feest op gang te trekken. We doen al meer dan twintig jaar wat we graag doen muziek maken en ons publiek laten zingen dansen en plezier beleven.
karaoke versie
Atomika Coverband Partyband.
10 januari 2017 Atomika 0. Atomika in de pers! 29 december 2016 Atomika 0. Atomika in de pers! Coverband Atomika op Facebook. Coverband Atomika op Instagram. 3 weken ago by Atomika_coverband damn we love this pic from @thematzcom we doubled it cause wideangle was to big enjoy @royopteynde @mikaelophoff @marcdekeyzer_atomikastudios. 3 weken ago by Atomika_coverband Atomika keyboards synths @royopteynde live in massenhoven antwerp pic @thematzcom.
Artiesten Coverband Pagina 3.
7 muzikanten waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische veelstemmige doo-wop dus en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER. A Teenager in Love Diana. ONTPOPT de meest succesvolle Nederlandstalige coverband van Vlaanderen heeft voor 2011 wederom een nieuwe show en nieuwe prijzen! Frontzanger Jurgen Dejaegher heeft de afgelopen jaren al op vele podia laten zien wat hij in zijn mars heeft. Dit jaar zal hij dit in zijn nieuwe show met meer dan. Als u dacht dat een akoestisch trio zich enkel leent tot luistermuziek dan heeft u het goed mis. Gewapend met djemb gitaar en een stem worden pop en rockklassiekers tot hun essentie herleid maar met een meerwaarde gebracht.
coverband de kemels nederlandstalige coverband.
DE KEMELS brengen een origineel repertoire dat een spetterende ambiance garandeert op alle feestelijkheden van popfestivals tot bedrijfsfeesten. DE KEMELS zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen én Nederland die behoren tot het collectief geheugen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen hét bewijs dat een volledig Nederlandstalig optreden absoluut niet saai is! Een aanrader om de zaal helemaal op zijn kop te zetten!

Contacteer ons