Op zoek naar coverband nerveus?

coverband nerveus
Zonhoven: Speechless Nerveus! Speechless.
Normaal zijn wij de cool" zelve, maar op zaterdag 12 oktober vallen we even uit onze rol. Om het voorprogramma van de geweldige coverband Nerveus te verzorgen, namelijk. De mannen uit Zonhoven staan al god-weet-hoeveel jaar op de planken en dat vraagt om een feestje.
Coverband NERVEUS Listen and Stream Free Music, Albums, New Releases, Photos, Videos.
This helps us keep people, musicians and brands searchable on Myspace. Use this to log in to your account, receive notifications and get handy updates from us. Pick one that's' hard-to-crack, only known by you, and at least 6 characters long.
Bookings Stresske.
Wij zoeken voor u meer info omtrent de artiest. DJ Sven Ornelis. DJ Bjorn Verhoeven. Coverband A3 Beton. Coverband LOS Band. Coverband Louisville Slugger. Coverband The Suspenders. Coverband Pourquoi Pas. Coverband Vintage 79. Coverband Meet the Fokkers. Domino Vroeger Duo Tilt.
nerveus ambiance coverband NerVeuS 2014 YouTube.
Rik5c 669 views. InGenius coverband 70 80 90 tot vandaag. Bedrijfsfeesten, festivals, galabal en trouwfeesten. InGenius coverband 3261, views. nerveus Duration: 343. nerveus1 1089, views. Coverband Blend-it Promo Duration: 225. Coverband Blend-it 9497, views. Gentse Feesten Nerveus Paint It Black Duration: 205.
Nerveus.be Ambiance Party Coverband Nerveus Uit Limburg België Sfeer Home België.
Klikken: 23, website toegevoegd: May 1, 2014. Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home. Pop en rock coverband Nerveus uit België, Limburg is de covergroep bij uitstek voor de ambiance en de sfeer op al uw feesten en party's!'
Houthalen-Helchteren NerVeuS op de Gentse Feesten Internetgazet.
Dinsdag 16 juli 2013. Zaterdag en op zaterdag 27 juli staat de uit Helchteren afkomstige band NerVeuS voor het zesde jaar op rij op het podium van de Groentenmarkt tijdens de Gentse Feesten. De vzw Happy Days één van de hoofdorganisatoren van de feesten organiseert nu al voor het 31ste jaar optredens op dit ambiancepodium. Dat jaarlijks een groot aantal Limburgers komt supporteren voor deze 5-koppige coverband valt niet te ontkennen.
Hoeselt.Be.
19u00: Coverband Nerveus. Nerveus" is een sprankelende coverband. Ze spelen een mix van muziek uit de jaren 60-'70-'80-'90' en durven zich soms ook eens wagen aan een nieuw, hitgevoelig nummer! Vorig jaar haalden ze in de finale van de RockRally een gedeelde tweede plaats.
Meet The Fokkers Rekent met je af!
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Typ de onderstaande tekens om door te gaan.: Verificatie code vernieuw. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.
Coverband Coverband NerVeuS.
Van de kleinste cafeetjes tot grote festivals zoals de Gentse Feesten en Marktrock zowel in binnen en buitenland, NerVeuS voelt zich overal thuis! De door u gekozen coverband speelt covers van het genre: Allround Rock Alles. Coverband NerVeuS Limburg. Regio: Limburg 3500 Hasselt.
Salim Seghers opent Bosuilfeesten HLN Neerpelt.
In de feesttent verzorgde de charmezanger uit Peer de sfeer. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om kennis te maken met heel wat bekende volkssporten en was er een kaartavond prijsjokken met prijzen in natura. Vandaag is er om 14.30 uur nog een optreden van straatanimatoren Trip Trap en om 20 uur treedt de coverband Nerveus op.
Stevoort: Pinksterfeesten.
We vertellen er ook graag bij wat de feesten telkens hebben opgebracht en hoe de financiële middelen werden gebruikt ten voordele van de Stevoortse gemeenschap. Hierover bestaat immers geen enkel geheim en iedereen mag en moet weten waarvoor er gewerkt wordt.

Contacteer ons