Op zoek naar coverband west vlaanderen?

coverband west vlaanderen
The Covrettes Modern-Retro Partyband.
MAA ANZEGEM Vrijwilligersfeest. Wil u The Covrettes ook op uw evenement, laat het ons zeker weten. MAA POPERINGE THE PALACE Avond met de Pink Band. Waaauw, op de buhne met een echt Big Band, hoe retro kan het nog worden?
autolening aan 0 rente
bluedawn.be.
of ga naar de playlist pagina! Bezoek ook onze nieuwe Upcoming Tour Dates. Diest Grote Markt. Ichtegem Kermis 21 u. Fotos Optredens 2015 2016. Super goede coverband, oost-vlaanderen, west-vlaanderenbrusselantwerpen., goedkope, veel ambiance, coverband, pop, rock, perfecte, eigen PA goede, muzikanten.,
philips amsterdam
Covergroepen.
Bel of mail ons' onMouseOuthttthis" De Gusta's.' Rambling Boys of Pleasure. Saint Abricot onMouseOuthttthis" Soulpawer. The M-band Covers. The XL M BAND. Coverband Little Sister. Barking Bruce rock coverband. klik op het plaatje. Coverband Nouvelle Kitch.; 10 Beaufort rockpop coverband.;
hypnose gratuit
Artiesten / Bands Overige Muziek 2dehands.be.
Wij zijn de rock coverband Blaze" of Colors" een band uit de regio Herselt, daar onze vorige drummer na veel wikken en wegen beslist heeft om ermee te stoppen zijn wij dringend op zoek naar een goede drummer met een voorliefde voor de rockmuziek.
dstv installation johannesburg
Live Coverbands.
Band Of Eli is sinds begin 2012 de band rond zanger-gitarist Elie De Prijcker. Met Steven Hebb Bas en Joris De Bock Drums heeft hij twee vastberaden volgelingen gevonden. Een bewezen unicum! Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden: muziekkeuze, kleding, podium.
impression 3d

No Age is een 6-koppige pop/rock coverband met thuisbasis in het West-Vlaamse Deerlijk. Wij brengen u een krachtige en stomende set van de mooiste rockcovers van de voorbije jaren tot heden. Meeslepend, rauw en ambiance verzekerd op fuifjes, feestjes, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, aperitiefconcert, BBQ party.
Crystal Moon.
Van in het begin werd er besloten covers te spelen, maar vooraleer de groep op poten stond passeerden heel wat muzikanten de revue. Na de nodige groeipijnen bestaat de groep momenteel uit 5 gepassioneerde muzikanten, die zich met de nodige humor een weg banen doorheen het muziekwereldje.
Spelen en zingen in muziekgroepen en coverbands Koopjeskrant.be.
bassist omg gent eeklo. Strakke bassist gezocht voor twee oude rotten 30-50j voor opstarten nieuw project 0492755277 funk-rock soul. Zangeres zoekt coverband. Ik ben een zangeres met al heel wat podiumervaring. Ik heb 6 jaar gezongen in een coverband met genre pop/rock/dance.
coverband LOW BUDGET bio.
De roots van de groep gaan terug tot in 1993. Drie van de oorspronkelijke leden, gitarist Philippe Vandekendelaere, bassist Willy Oosterlinck en drummer Dirk Reynaert worden aangevuld met Joan Schotte op keyboard en Hammond en de talentvolle zangeressen Petra Van Wildemeersch en Tanja Smit.
Groepen stellen zich voor.
Coverband One-Vision, de partyband van West-Vlaanderen, met ervaren muzikanten en ex-leden van de voormalige The Bastards band en enkele ex dust leden.Een band met stomende covers van vroeger tot en met nu. Contact: Claeys Steve 0473/505 701. The Mere Exposure.
Coverband inhuren trouwfeest bedrijfeest Huur Ritm Stix.
Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Met Ritm Stix huur je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Professionele coverband inhuren voor jou feest. Ritm Stix coverband inhuren is een creatieve live band in huis halen met veel ervaring, een groep due het publiek mobiel en versterkt zal entertainen.
Coverband DUST.
Coverband Booking, vindt hier je coverband voor alle evenementen. Op zoek naar een stevige Rockcoverband.contacteer dan Rockcoverband DUST Wij zijn een coverband uit W-Vlaanderen en brengen de grootste hits van 1975 tot heden, van Amy Mc Donald tot Metallica. Wij treden op met eigen zeer prof PA aan zeer democratische prijzen!

Contacteer ons