Resultaten voor limburgse coverbands

limburgse coverbands
limburgse coverbands
Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is. Zij brengen 3uur live muziek met als kers op de taart een geweldige dansset van 1 uur gevolgd door opbouwend discobarwerk op topniveau. Zij zijn tevens de enige coverband die de eerste uren verfijnde live muziek kan brengen op een laag volumeniveau terwijl de genodigden verwelkomd worden.
Live reviews Paralyzers Rootsrockers uit Belgisch Limburg.
Paralyzers een groep uit het Limburgse mocht de aftrap geven en ze deden dat meer dan uitstekend. Ze spelen dan ook al samen sinds 1994 en hebben in die tijd een strakke bluessound opgebouwd met echo's van the Fabulous Thunderbirds en the Blasters. Soms ging het er ook ietsje swampier aan toe en hoorden we flarden Fogerty en Tony Joe White voorbijtrekken in knappe nummers als Ticket Home en How Long bijvoorbeeld. De band gaf stevig van jetje en Before I Get Too Old was een eerste swingend hoogtepunt.
www.Coverbands-limburg.nl coverbands limburg artiestenbureau.
coverbands limburg artiestenbureau bruiloft band muziek feesttent orkest orkesten drive in disco limburg bedrijfsfeest. 326.294 Rangschikking in België. Geschatte gegevens lees disclaimer.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Partyband MORENKO brengt feestmuziek van 70-80-90 tot Nu Zorg voor Ambiance en Live muziek op uw Evenement met één van de beste Coverbands in Belgie!
Beste coverbands van Nederland komen uit Limburg L1.
1530 Limburg Doc Het Schepenkerkhof. Volg ons ook via. Zoek door deze site. Beste coverbands van Nederland komen uit Limburg. De Limburgse bands Campaign uit Horst en Robinson uit Maastricht hebben de landelijke finale van The Clash of the Cover Bands gewonnen. Campaign ging er in popcentrum 013 in Tilburg met de publieksprijs vandoor. Robinson sleepte de prijs van de vakjury in de wacht. The Clash of the Cover Bands is een toonaangevende jaarlijkse. De winnaars mogen een cd opnemen krijgen. twintig optredens en een videoclip. Er zaten negen bands in de finale waarvan twee uit Limburg. Die pakten beide de hoofdprijs.
Star Flavour Coverband with Taste Covers with a Flavour.
Coverband with Taste Covers with a Flavour
coverbands limburg.
Verder trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan bands met eigen repertoire. De website met de leukste Limburgse coverbands en artiesten. Coverband Moonbrothers Hasselt Limburg stevige rock wat funky stuff en lekkere pop. Boek dan nu Moonbrothers een 8-koppige coverband met roots in Hasselt Limburg. Spelen en zingen in muziekgroepen en coverbands Koopjeskrant.be. Uw profiel goed humeur en groepsgeest. U beschikt over eigen degelijk materiaal. Leeftijd tussen 30 en 60 jaar. Plaats grens Antwerpen /. Ik ben een zangeres van 25 jaar en zoek een coverband waarin ik kan zingen. Opgenomen Muziekcassette's 30 stuks.
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute.
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Bij de 9 finalisten vinden wij 3 bands terug met een stevige Genkse inbreng. Vooreerst is er Paralyzers. Een buitenbeentje tussen al die coverbands. Immers waar de meeste coverbands zich beperken tot het gewone rock pop of alternatieve genre kiest dit viertal dat al van 1994 bezig is! resoluut voor een mix van Rhythm BluesRock Roll een geut Country en een schep Rockabilly. De band heeft ook al een demo en een full cd uit die beide erg enthousiast werden onthaald en zelfs airplay kregen op Stubru. Hun set tijdens de preselectie in Veldhoven op 28 april met songs van o.a. Paladins Eddie Cochran en Undertones werd erg gesmaakt door de vakjury en het publiek.
Hurricane coverband feestband voor iedere muzikale gelegenheid. Live muziek voor iedere beurs. bruiloftbands showband muziek feest trouwen bedrijfsfeest allround disco personeelsfeest limburg orkest.
Live muziek vanaf 15000. Eigen geluid verlichting en beamer met video-disco Ook in combinatie met Limburgse artiesten voor een gevarieerd programma. Bel voor informatie naar. D e nieuwste foto's staan op onze. Muziek in de pauzes. Muziek en volume in overleg. V oorlichting en samenwerking. Stuur een email en je krijgt binnen 1 dag antwoord Meer informatie Waarom Hurricane Showband Leuke feest-coverband met een mega groot repertoire.
Coverbands Belgi Nederland muziekgenres.
Allround coverband Unit Five. Covergroep Big In Belgium. DSO Music The M-Band. Jammin in the Kitchen.
Coverband Who's NeXt? Who's NeXt? Coverband uit Limburg.
Who's NeXt? ALL TIME LIVE MUSIC COVERBAND.
Nieuwe finale Clash of the Coverbands in Lummen Het Belang van Limburg.
Nieuwe finale Clash of the Coverbands in Lummen. 05/01/2015 om 1337 door maLu. Koyle won ooit de publieksprijs. Wie er vorig jaar bij was kon vaststellen dat het niveau van Belgische coverbands erg hoog is en dus komt er dit jaar een nieuwe finale van de regio België/Luxemburg van de Clash of the Coverbands in Lummen. Op vrijdag 23 januari a.s.

Contacteer ons