Op zoek naar belgische coverbands?

belgische coverbands
De Beste Coverbands.
De bands op deze site hebben allen jaren ervaring spelen regelmatig tot veel en zijn voor u een garantie op succes! Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits!
artiesten boeken
Zoekt u een coverband in Belgie? Dat is uiteraard mogelijk. Boek nu een.
Wij bieden een leuke selectie van coverbands geselecteerd op ervaring en uitstraling. Onderstaande bands spelen door geheel België. Coverband te huren voor ieder huwelijk feest bedrijfsfeest en jubileum. Kies uit onderstaande opties. Voor de bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.
dansles amstelveen
Covergroepen.
festivals covergroepen optredens boekingkantoren
degros
Coverbands.
Overslaan naar tweede kolom. Boek uw eigen podiumartiesten. Optreden prijs 800 boek deze band! Genre Engelstalige Nederlandstalige Pop-Rock Party Band. A La Carte is een partyband ontstaan uit het huwelijk tussen Madlee www.madlee.be met Yves De Ronne alsfrontman en Obi-as www.obi-as.be met Luke Albert Jr. Het resultaat is een battle tussen Engelstalige Pop-Rock Madlee en de Nederlandstalige equivalent Obi-as. reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden 1350 boek deze band! Allround Coverband Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een uitdaging ziet.
camping ardennen belgie
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Top coverband voor jouw feest. WE LIVE TO PRAISE HIM. Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event! Met Belgische coverband DIAZ garantie op een geslaagd muziekevenement. Met de Belgische coverband DIAZ haal je de zekerheid in huis van een geslaagd muziekevenement. Al onze passie leggen we in de weegschaal. om van jouw festival jouw bedrijfsfeest jouw privéfeest jouw trouwfeest jouw galabal. een fantastisch muziekfeest te maken. Professioneel en met Passie.
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's 2 gitaren een basgitaar een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n 120 jaar. Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen van in de donkerste kroeg of het stoerste jeugdhuis tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock blues rock'n'roll!
belgische bands coverbands pop rock metal.
Howlin'Bill his Blues Circus. Johnny and the MG's. The black cat bone squad. The Gambits rockabilly coverband. The Wieners 50s Rockabillyband. Ace and the Jokers. Do-nuts met sarah cain. Jammin in the Kitchen. Jerry and the Toms. Johnny and the MG's.
Live Coverbands.
Te Huur / Te Koop. Karel Van Den Broeck. Pagina's 1 2 3. Band Of Eli is sinds begin 2012 de band rond zanger-gitarist Elie De Prijcker. Met Steven Hebb Bas en Joris De Bock Drums heeft hij twee vastberaden volgelingen gevonden. Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden muziekkeuze kleding podium. BELPOPULAIRE PUUR BELGISCH Belpopulaire staat garant voor ambiance van eigen bodem!
Coverbands Belgi Nederland muziekgenres.
Allround coverband Unit Five. Covergroep Big In Belgium. DSO Music The M-Band. Jammin in the Kitchen.

Contacteer ons