Zoeken naar coverbands rock

coverbands rock
coverbands rock
Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is. Zij brengen 3uur live muziek met als kers op de taart een geweldige dansset van 1 uur gevolgd door opbouwend discobarwerk op topniveau. Zij zijn tevens de enige coverband die de eerste uren verfijnde live muziek kan brengen op een laag volumeniveau terwijl de genodigden verwelkomd worden.
index.
Om de playlist samen te stellen werd er zeker rekening gehouden met de bekendheid van de nummers maar vooral ook met de playlisten van andere coverbands om herhaling te vermijden. Wat referenties betreft komen deze jongens niks te kort. Zo zijn de meeste leden van Cross-Over de grondleggers en de kern van de ex-Countryband Riverside die zowel op nationaal als op internationaal vlak een gevestigde waarde was in dat genre. Dat heeft zich geuit in 3 full-cds die ze op de markt gebracht hebben en de talrijke radio en tv optredens.
online boekhoudprogramma zzp
DtekD Rock Coverband.
DtekD bestaat sinds 2006 en brengt de beste rock covers! Op deze website vind u meer informatie over onze band.
schilderij ophangrails
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute.
depannage auto bruxelles
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's 2 gitaren een basgitaar een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n 120 jaar. Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen van in de donkerste kroeg of het stoerste jeugdhuis tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock blues rock'n'roll!
bouteille helium
Coverband Creep beste Belgische cover band.
Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith Deep Purple The Police MuseFoo Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring. Kom zien en oordeel zelf. Bezoek onze Youtube of Facebook pagina voor meer video's. Zaterdag 5 aug 2017 Vlaamse kermis Zonderschot. Zaterdag 26 aug 2017 Brandweer feesten. Locatie De Wissel 1. Maandag 28 aug 2017 Joêrmetfestival. Uur 2115 tot 2245.
assurance auto pas cher
vi.be Still Crazy Coverband.
De party train zet zich in gang en gaat non-stop naar de eindbestemming Partyville. Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop rock disco en dance hits van de afgelopen decennia. Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten. Dus wil je van je event een stevig feestje maken? Vraag Still Crazy en get the party started! After Blok Rock Aalst Still Crazy was de perfecte afsluiter van ons scoutsfestivalletje. Deze zes-koppige coverband kreeg iedereen aan het dansen van jong tot oud van vooraan aan het podium tot helemaal achteraan aan de bar. Gunnar Claeys Voorzitter Feestcomité Landegem Vooruit Manmanman Wat was da jong?
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Bij de 9 finalisten vinden wij 3 bands terug met een stevige Genkse inbreng. Vooreerst is er Paralyzers. Een buitenbeentje tussen al die coverbands. Immers waar de meeste coverbands zich beperken tot het gewone rock pop of alternatieve genre kiest dit viertal dat al van 1994 bezig is! resoluut voor een mix van Rhythm BluesRock Roll een geut Country en een schep Rockabilly. De band heeft ook al een demo en een full cd uit die beide erg enthousiast werden onthaald en zelfs airplay kregen op Stubru. Hun set tijdens de preselectie in Veldhoven op 28 april met songs van o.a. Paladins Eddie Cochran en Undertones werd erg gesmaakt door de vakjury en het publiek.
BIO.
David Ooms zorgt voor de groove op bas. Last but not least de motor van de band Vincent Fransen op drum. Haren los armen omhoog are you ready for some rock n roll. FENIX is coming your way!
Coverband The Remakes covers maar dan anders.
Coverband gezocht The Remakes maken van elk feest een succes. Covers uit de jaren 80 90 en 2000 op uw bruiloft festival event of verjaardagsfeest!
De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
Alligator Oude Vaartplaats 26 2000 Antwerpen. C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is in de eerste plaats een live groep die zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit. Met onze roots in het Leuvense amuseren we ons op het podium en proberen dat gevoel dan ook op onze gasten over te brengen. We hanteren de simpele basisformule van rock gitaren bas en drums. Meer moet dat niet zijn. Ons repertoire onderscheidt zich van andere coverbands door de mix van harde en zachte rock classics van de sixties tot nu.
Coverband Moonbrothers Hasselt Limburg stevige rock wat funky stuff en lekkere pop.
Klaar voor een avondje stevige rock funky stuff en lekkere pop? Boek dan nu Moonbrothers een 8-koppige coverband met roots in Hasselt Limburg.
Rock Coverband No Excuse Wie speelt de live muziek in deze coverband.
Een goede leerschool om daarna terecht te komen in haar echte habitat de coverbands. Its all about that bass dus je hebt No Excuse om snel eens een optreden te komen bekijken! Els Volgens haar ouders had Els de zangmicrobe al vroeg te pakken. Als peuter bleek ze al gek op zingen! Pas in 2008 ging ze van start met een zangopleiding Jazz en lichte muziek aan de Gemeentelijke Muziekacademie te Heist-op-den-Berg. Na haar allereerste akoestische optreden in januari 2010 had ze de smaak helemaal te pakken. Zingen werd zo een belangrijk deel van haar leven.

Contacteer ons