Resultaten voor band zoeken

band zoeken
band zoeken
Over welk feest of gelegenheid gaat het? U organiseert een stijlvolle party waarbij live music hét sfeerelement moet worden? Misschien droomt u van een echte party band? U gaat trouwen en wil enkel de beste live muziek op het juiste moment tijdens Uw trouwfeest huwelijksviering of bruiloft? Wij als beroepsmuzikanten en DJs maken een stijlvolle brug tussen mens en muziek waarbij onze live band vanuit de diplomatie en respect naar de aanwezigen het beste van zichzelf geeft. U kan onze muziek live beluisteren hier op deze website De meeste mensen nemen vooral ook even vrijblijvend telefonisch contact of komen langs in ons kantoor te Deurne-Antwerpen. Alvast een bijzonder feest toegewenst vanwege de medewerkers van DSO MUSIC!
band zoeken
Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. Hits van hier / het beste van 2016 hier te koop. The show must go on ook op Uw affiche in 2017. Tickets kerstshow nu beschikbaar. Natalia liefde voor muziek. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken.
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Drummer zoekt spelende blues band. Toetsenist gezocht voor cover band 04/09/2017 1733.: Wij zijn de coverband Unchained uit Alkmaar en zoeken met spoed een gevorderd toetsenist die bij ons in de band wil komen de band bestaat uit 2 zangeressendrummergitarist, en bassist.
Bruiloft
Op zoek naar de slaagkansen van The Band Televisie De Morgen.
Met The Band gaat de zender vanaf morgenavond op zoek naar vier jongens die Bazart van hun hitparadetroon moeten stoten. 16-02-17, 16.39u Pieter Dumon. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app.
goedkoop lenen
Goede band met baas zorgt voor stress Jobat.be.
Jobat zoekt automatisch naar jobs die ALLE ingevoerde trefwoorden bevatten. Gebruik om te zoeken op een exacte woordcombinatie. Vb: marketing manager. om een willekeurige letter aan te duiden. Vb: assistnt: zoekt op assistent, assistant. Gebruik een om een willekeurige lettercombinatie aan te duiden. Vb: market: zoekt op marketing, marketeer, markets., Gebruik een om trefwoorden uit te sluiten. Vb: marketing manager. Goede band met baas zorgt voor stress.
Band
Jonge honden zoeken vrijheid in eigen band RTV Rijnmond.
Achtergrond bij het weerbericht. donderdag 7 juli 2016, 1625.: Jonge honden zoeken vrijheid in eigen band. Ze spelen met veel verschillende muzikanten en hebben sinds een half jaar ook hun eigen band. Drie jonge Codarts-studenten en een al afgestudeerde muzikant zoeken in S.T.O.K.
huisnummer zoeken
Lekke band? Zo gefikst! De Velotariër.
Zo gaat het meestal sneller, je moet immers geen gaatje zoeken. Thuis kan ik dan op het gemak de band plakken en eventueel terug vervangen. Als je beslist om een nieuwe binnenband te kopen, let er dan vooral op dat je de juiste maat koopt die is aangegeven door cijfers op binnen of buitenband, zoals 622-35, of 262.0 en dat de band ook hetzelfde type ventiel heeft als je oude band.
bruiloft fotograaf
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
The mobile coverband from Kris Ratiau. Stiks bestaat 10 jaar. Hoog tijd om de band een nieuwe te boost geven. Kris Ratiau zorgde voor een fikse upgrade en doopte het vernieuwde concept Coverband Ritm Stix. Bekijk alle mogelijkheden van Ritm Stix.
auto zoeken
Gitarist gezocht Dé Muzikantenbank.
Chella Harreveld maandag 2 oktober 2017 Bassist, drummer en gitarist zoeken rock muzikanten. Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch Noord-Brabant 194x bekeken. Beginnende band in Den Bosch zoekt een zangeres en eventueel een toetsenist en tweede gitarist.
vacatures zoeken
Banden zoeken Goedkoopsteband.be.
Onder het zoekveld kan je aangeven wat voor soort banden je wilt zoeken: zomerbanden, winterbanden, all-seasonbanden of een combinatie van deze. Je kan ook aangeven dat je enkel runflat banden wilt weergeven. Standaard worden niet-runflat en runflat banden allebei getoond.
vacatures zoeken
Zoeken band of brothers Omroep Brabant.
Gitarist Elvis op tournee door Brabant Gitaarlegende James Burton komt naar Nederland. Mark Schraven van de Brabantse band Mufkin Tass kreeg het voor elkaar om Burton, die ooit gitarist was in de band van Elvis Presley, naar Nederland te halen om met zijn band een toernee te doen.
zoeken op internet
Band gezocht Enschede. Band gezocht Enschede Muzikanten-in-jouw-stad.
22 km Markelo, Stokkum Drummer zoekt Band Rock Bluegrass 0 in 0 band 22.08.2016 Drummer zoekt band Markelo, Stokkum Ik wil graag weer in een band spelen, lekker spelen eens, per twee weken repeteren een aantal optredens per jaar en fun en gezelligheid staan voorop.
band huren
Gitarist gezocht Muzikantenbank.NET.
Geplaatst door Paul trommelaar op 27-09-2017, 16 keer bekeken. Wij van The Young Groovers Zijn op zoek naar een Sologitarist. Onze band bestaat nu uit: Basgitarist; Slaggitarist; En drummer; Om onze band compleet te maken zoeken we daarom een Sologitarist" én Zanger of Zangeres.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.

Contacteer ons