Zoeken naar coverbands vlaanderen

coverbands vlaanderen
Beste coverband live band live muziek 0496.92.25.35 Op zoek naar de beste en relatief goedkope allround coverband in België?
Vanuit onze bescheidenheid zeggen we. waarschijnlijk niet de béste coverband maar wel één van de betere coverbands van Vlaanderen.
Coverband DUST.
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
Feest/feestje? Band nodig? Dit is de 6-mans dance disco classics party band coverband. Een band voor ieder feest voor elke gelegenheid. Gegarandeerd feest!
Covergroepen.
festivals covergroepen optredens boekingkantoren
Atomika Coverband Partyband.
Coverband Atomika is de perfecte partyband voor uw feest. Atomika brengt stevige covers maar eveneens pop en disco covers op party's en feesten.
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute.
coverband LOW BUDGET bio.
Coverband Low Budget uit het West-Vlaamse Lauwe speelt rock en pop covers uit de jaren 60 tot nu.
De Beste Coverbands.
De bands op deze site hebben allen jaren ervaring spelen regelmatig tot veel en zijn voor u een garantie op succes! Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits!
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen van in de donkerste kroeg of het stoerste jeugdhuis tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock blues rock'n'roll! Zij serveren u de stevigste rock classics zoals van ZZ Top Steppenwolf Lenny Kravitz Led Zeppelin Rolling Stones Dire Straits maar tevens het recentere werk zoals van Triggerfinger Arctic Monkeys Kings of Leon White Stripes enz. Dit alles met slechts n doel voor ogen het brengen van super-ambiance.
bluedawn.be.

Contacteer ons